Etiketter

Høydalen, årets siste onsdagspadling ute

Det blir stadig tidligere mørkt, og tiden begynte å renne ut for onsdagspadlinger som man kan rekke etter jobb. Men Høydalen er kort vei fra jobb så da kunne vi starte tidlig, det er også ut mot storhavet sånn at vi får nesten maks lys.

Vi ble fem stykker på tur i dag, det var i grunnen mer enn jeg turte å håpe på så sent. Som vi ser er det greit å sette ut her.

Eksklusiv padling, forbi fiskehjeller. Det henger imidlertid ikke fisk og tørker på dem på denne tiden av året. Men til vinteren er det nok tonnevis med fisk på hjell her igjen.

Det var begynt å bli fine farger allerede da vi startet i femtiden. Jeg skjønte at dette kom til å bli akkurat så flott som jeg hadde sett for meg. Helt rolige forhold var det også, så vi kunne følge land utover.

Det blir Skogsøya som ligger til venstre i bildet her.

Men vi fulgte land på høyresiden, og svingte innom Kroknes. Like før passerte vi Kråknesbrekka, der det står en minnebauta over Torstein Reinholdtsen. Han berget rundt 40 personer fra drukningsdøden. Da var det nok helt andre forhold på havet her enn det var i dag.

Fargene ble stadig kraftigere på himmelen.

Vi fortsatte å følge land, ikke ut mot havet.

Her er vi på vei inn mellom Pansarskjæran, før vi passerer Pansaren.

Her er vi snart i Nordvika, der vi skal snu. Langsmed fjellet vi ser går grusveien utover mot Nyksund, til venstre i bildet.

Teamfoto! Hilde, Lisbeth, Liss og Per. Høstfargene henger ikke så godt fast på trærne lenger, mye av fargene har ramlet ned nå.

Returen gikk med mye hodesnuing, man skulle vært litt som uglene at man kunne se bakover med kroppen forovervendt. Det hadde vært praktisk på slike dager.

Snart tilbake i Høydalen igjen.

Det ble ikke så lang tur i dag, men det var i grunnen greit å ha litt lys enda mens man pakket i bilen, egentlig.

Takk for turen folkens! Kjempefint å få selskap i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)