Etiketter

Nok en herlig dag!

Sto tidlig opp i dag, faktisk litt før sola. :) Planen var å bli med noen padlefolk (det er jo lurest å padle sammen med noen, spesielt når man ikke har padlet særlig før) ut i dag. Været var det ikke noe å si på, som man ser på bildet. :) Jeg fulgte planen og kjørte til Kanstadbotn hvor jeg tok av utover mot Lødingen Vestbygd. Noen kilometer utover (ca. 4 kanskje?) kommer man til ei lita bru med fine avkjørsler på hver side og god parkeringsplass. Her var det oppmøte. På dette kartet ser man sånn høvelig området (holmer og skjær nordøst for Erikstad).

Vi padlet utover, mellom holmer og skjær. Et nydelig område. Øverst tronet de hvite fjelltoppene mot den knall blå himmelen, og nedover fjellene var høstfargene mot den blå sjøen.


Det var så fint alle veier man snudde seg, og alle mulige slags fasonger og farger å ta bilde av. Ikke tvil om at de hvite fjellene gjør seg på bilder - selv om jeg helst ikke vil ha snø i lavlandet ennå... Men holder det seg der oppe så er det greit! En av de kule tingene med kajakk er jo at den er så liten og ikke stikker så dypt, så man kan padle omtrent overalt uten å kræsje i alt mulig. Kommer mye nærmere holmer og skjær.

Strender var det også noen av, denne her for eksempel med sauene beitende på. Fiiin. Så fin at vi fant ut at vi skulle ta lunsj her. Deilig var det med mat, brødskive med brunost er aldri så godt som når man er ute.

Dessverre ingen bilder fra utsikten vi hadde under lunsjen, eller resten av turen. Kameraet er nå høyst sannsynlig avgått ved døden pga. vannskade, vanntette poser er da ikke tette når det er gått hull på dem... Og denne posen røyk da på første tur. Men jeg berget bildene heldigvis, selv om bildet over muligens ble kameraets siste. Så nå googler jeg på vanntette kompaktkameraer... ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Kommentar - ja takk! :)