Etiketter

ASKR 10 - Heimtur

(Etappe 1 her og 2 her og 3 her og 4 her og 5 her og 6 her og 7 her og hviledag her og maraton her og heimtur her
Frokost på kaia i steikende sol, så var det bare å pakke i båtene og komme seg heimover. De mest slitne kan komme seg heim med motorisert båtferdsel, men de fleste klarer å kreke seg i kajakken og padle for egen maskin. Så fryktelig fort gikk det ikke, men det var bare fint for da fikk vi for eksempel med oss denne her karen, som var på fisketur.

Heimturen gikk ganske så korteste vei...

Vi nærmer oss Sandset. ASKR 2010 er nå i praksis over, og det er jo litt trist men du og huhei så godt det skulle bli å komme seg heim til egen seng og egen dusj og fulle matskap og vaskemaskin og tørre klær!!! Aaaahhh!!!

Sandset. Framme. Over. Ses et annet år. Ja?

2 kommentarer:

  1. Takk for turen, Miamaria:-) Etter å ha lest resyméet ditt føles det nesten som om jeg har vært der selv. Ble ikke noe i år, men denne historien gjør ikke lysta mindre til å "stikke oppom" ASKR neste år;-) Steike god PR for arrangementet!!! Ønsker deg en bra rekonvalisering og håper tilpassingen til livet i sivilisajonen går smertefritt;-D

    SvarSlett
  2. Ja, du må ta turen oppover neste år! Blir helt sikkert like fint, det kan absolutt anbefales. Men det er lurt å legge opp til litt avslapping etterpå, det kan ta litt tid å hente seg inn igjen. ;) (Hilsen småinfluensisk...)

    SvarSlett

Kommentar - ja takk! :)